Vaje: Že danes začnite s pripravami na novo smučarsko sezono

Vaje: Že danes začnite s pripravami na novo smučarsko sezono
02.11.2018 AVTOR: M.V.

Nova zimska sezona je pred vrati in pomembno je, da pripravimo našo smučarsko opremo, na drugi strani pa dobro pripravimo tudi svoje telo. 

Zakaj je pomembno, da se pripravimo na smučarsko sezono? Dobra kondicijska priprava je za začetek smučarske sezone izrednega pomena, saj bomo le tako ustrezno pripravljeni na zimske radosti. Prihranili si boste marsikatero nevšečnost, povezano z utrujenostjo, bolečinami v mišicah in sklepih ali drugimi morebitnimi poškodbami!

Kdaj začeti priprave na smučarsko sezono? Pomembno je, da se začnemo pripravljati že mesec ali dva pred začetkom smučarske sezone in ne le nekaj dni pred prvim skokom na smuči.

Nova smučarska sezona je v teku in pri Mountvacation so v sodelovanju z osebnim trenerjem Gašperjem Predaničem pripravili serijo treh 30 minutnih video vadb za smučanje. Vaje za smučanje bodo poskrbele, da boste pripravljeni na zimske aktivnosti.

1.HIIT TRENING

2. KROŽNI TRENING

3.TROSKLOPNI TRENING

Značke: Smučanje
Ključne besede: Vaje za smučanje, vaje, vaje pred smučarsko sezono
Komentarji
Ta novica še nima komentarjev
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ