V Srcu Slovenije se letos posvečajo družinam

Advertisement

V Srcu Slovenije se letos posvečajo družinam
07.09.2018 AVTOR: M.V., FOTO: V srcu Slovenije

Vikende odprtih vrat v Srcu Slovenije letošnje leto namenjajo družinam.

Vikendi odprtih vrat bodo potekali od petka do nedelje, od 7. do 9. septembra 2018 v Kamniku, Litiji, Lukovici, MoravčahinŠmartnem pri Litiji. Več o programu >>>

Razvojni center Srca Slovenije in občine Kamnik, Litija, Lukovica, Moravče in Šmartno pri Litiji so v sodelovanju s kar 49 lokalnimi ponudniki ta konec tedna obiskovalcem četrte izdaje »vikendov doživetij« pripravili številne aktivnosti, privlačne popuste in odlične okuse. Kot pravijo, bo prvi letošnji vikend odprtih vrat v vseh petih občinah še bolj družinsko obarvan kot prejšnja leta, tako da bodo v vseh okoljih potekale različne aktivnosti, ki bodo navduševale vse družinske člane.

Obiskovalci se bodo lahko med drugim preizkusili v ribolovu, jahanju, lončarstvu, sodelovali na igrah brez meja, maratonu aerobike in zumbe ali pri vodni telovadbi, spoznali pravila knajpanja, polstenja volne in oblikovanja lesa, obiskali čebelarje, pastirje in zeliščarje, okusili lokalne dobrote, kot so tuhinjska fila, rušovc, domače paštete, domače pivo, in si privoščili oglarsko, rudarsko ali pastirsko malico. Otroke čakajo brezplačen sladoled, delavnice slikanja na kamen, pletenja zapestnic in izdelave lutk, pa tudi pravljice v rudniku in vožnja z električnimi motorji.

Poudarek je na aktivnih in raznolikih doživetjih, zato z akcijo povezujemo gostince, turistične kmetije, ponudnike športnih in družabnih dogajanj, rokodelce, društva, organizatorje dogodkov in seveda vse ostale lokalne ponudnike. Več najdete tudi v brošuri >>>
Značke: Aktivnosti
Ključne besede: V srcu Slovenije, dan odprtih vrat, izletniška ideja
Komentarji
Ta novica še nima komentarjev
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ