Slovenska smučišča že začela s predprodajo smučarskih kart

Advertisement

Slovenska smučišča že začela s predprodajo smučarskih kart
06.09.2018 AVTOR: M.V., FOTO: Maja Vojska

Komaj smo zakorakali v september, ampak nekateri smo že malo z mislimi pri zimi. Preverite, kje do cenejših kart.

Čeprav mogoče še ne razmišljate o zimski sezoni, pa bo ta prišla kot bi mignil. Če ste med tistimi, ki že veste, kje boste letos največkrat smučali, potem izkoristite priložnost, ki jo ponujajo smučišča in opravite nakup smučarskih kart v predprodaji.

Seznam akcij bomo ažurno dopolnjevali

Terme in smučišče Hotel Cerkno

Na smučišču v Cerknem so že začeli s predprodajo smučarskih kart za sezono 2018/2019. Začeli so ekskluzivno predprodajo smučarskih vozovnic v sodelovanju s Petrolom Slovenija.

Predprodajo začeli tudi na smučišču Golte

Na Golteh bo predprodaja smučarskih vozovnic potekala v dveh delih:

  • Ekskluzivna septembrska predprodaja, v kateri si boste svoje vozovnice lahko zagotovili do 20% ceneje, bo potekala od 1.9.2018 do 30.9.2018.
  • Jesenska predprodaja, v kateri bodo smučarske vozovnice znižane do 15% in bo potekala od 1.10.2018 do 30.11. 2018.


Izbirate lahko med različnimi tipi vozovnic in izberete tisto, ki vam najbolj ustreza. Posebnost letošnje predprodaje je, da so v predprodaji poleg dnevnih in urnih vozovnic na voljo tudi večdnevne in družinske vozovnice po znižanih cenah. Znova je na voljo še posebej privlačna smučarska vozovnica 5 v sezoni, ki vam zagotavlja 5 smučarskih dni v terminih, ki si jih izberete sami.

Več pa na spletni strani Golte >>>

Značke: Smučanje
Ključne besede: alpsko smučanje, družinam prijazno smučišče, predprodaja smučarskih kart, ski resort cerkno, smučišče Golte
Komentarji
Ta novica še nima komentarjev
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ